Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50€ στις κοντινές περιοχές

Υπηρεσίες

  1. Αρχική
  2. Υπηρεσίες

 

Μεταφορά προιόντων

 

 

Σε κάθε περίπτωση αγοράς σας από το www.monotexniki.gr μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας χωρίς περεταίρω καθυστερίσεις.

 

Για την μεταφορά τον αγορών σας στον χώρο σας ή στον χώρο που εσείς μας έχετε υποδείξει θα γίνεται  με τους τρόπους που περιγράφονται στην ενότητα του ιστότοπού μας  Τρόποι Αποστολής.

 

Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι στην περίπτωση που εσείς μας υποδείξετε κάποια διαφορετική μεταφορική εταιρεία ή διαφορετικό πρακτορείο από αυτά που συεργαζόμαστε εμείς,η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ουδεμία ευθύνη φέρει για φθορές,καταστροφές ή και απώλειες την αγορών σας.Επίσης δεν φέρουμε καμία ευθύνη για επιπλέον χρεώσεις.

 

Τέλος πρέπει να λάβετε υ΄ποψη σας ότι εαν κριθεί από την ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ότι η μεταφορά της παραγγελίας του πελάτη με δική του μεταφορική εταιρεία μπορεί να είναι υπερβολικά ζημειογόνα ή επικίνδυνη  για την ασφάλεια και την σωστή και έγκυρη μεταφορά των προιόντων,κατόπιν ενημέρωσής μας θα αλλάζει ο μεταφορέας.

 

 

 


 

 

 

Parking-Χώρος Στάθμευσης-Πρόσβαση Αμεα

 

Στο φυσικό μας κατάστημα (Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 88 στα Σπάτα) μπορείτε να βρείτε άνετο parking για το αυτοκίνητό σας.

 

Επίσης το parking του καταστήματος μας είναι κατάλληλο για την πρόσβαση αυτοκινήτων για οικογένειες αλλά και για την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

 

Τέλος διαθέτουμε ράμπα για την είσοδό σας και άνετους διαδρόμους προκειμένου να διευκολύνουμε μαμάδες ή μπαμπάδες με καροτσάκι μωρού ή/και άτομα με αναπυρικό αμαξίδιο.

 

 


 

 

Μηχανή Ανάμειξης Χρωμάτων

 

 

Διαθέτουμε μηχανή ανάμειξης χρωμάτων της εταιρείας VITEX PAINTS SA ,η οποία είναι ενημέρωμενη με χιλίαδες αποχρώσεις.

 

Μπορούμε να σας χρωματίσουμε λοιπόν το χρώμα σας σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε.

 


 

 

Ανακύκλωση Μπαταρίας

 

Συνεργαζόμαστε τα 3 τελευταία χρόνια με την γνωστή πλέον σε όλους εταιρεία ανακύκλωσης μπαταριών κάθε τύπου ΑΦΗΣ.

 

Όλες οι μπαταρίες έχουν ένα κύκλο ζωής,ξεκινάει από την στιγμή που κατασκευάζονται στον εργοστάσιο και τελειώνει με το που θα αγοραστεί και τοποθετιθεί από τον χρήστη.Όταν όμως η μπαταρία τελείωσει και την πετάξουμε διακόπτουμε αυτόν τον κύκλο ζωής της χάνοντας πολύτιμες πρώτες ύλες και κατα συνέπεια ενέργεια ενώ κάποια στοιχεία της ,όταν δεν την ανακυκλώνουμε και την πετάμε στα κοινά απορρίματα, μπορούν να περάσουν στον υδροφόρο ορίζοντα με επικίνδυνες επιπτώσεις για την υγεία του ανθρώπου.Για περισσότερες πληροφορίες σας προτείνουμε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο στο Blog μας.

 

Ελάτε λοιπόν σε μας για τα ψώνια σας και μην ξεχάσετε να φέρετε και τις χαλασμένες μπαταρίες σας για την ανακύκλωσή τους!

 

Μπορείτε στη συνέχεια να προμηθευτείτε νέες από την ποικιλία μας!!

 

 

 


 

 

Ανακύκλωση Λαμπτήρων

 

Επίσης σε μας θα ανακυκλωσετε και παλαιού και νέου τύπου λαμπτήρες,λάμπες,σποτάκια κλπ.

 

Συνεργαζόμαστε με την γνωστή εταιρεία ανακύκλωσης φωτεινών λαμπτήρων ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ.

 

Ανακυκλώνονται όλοι οι λαμπτήρες οικονομίας, φθορισμού, καθώς και οι λαμπτήρες ατμών νατρίου χαμηλής ή υψηλής πίεσης,  ατμών υδραργύρου υψηλής πίεσης και οι λαμπτήρες τεχνολογίας LED όπως φαίνονται παρακάτω στην φωτογραφία.

Περισσότερους λόγους για να ανακυκλωσετε τις χαλασμένες λάμπες σας θα βρείτε στο Blog μας.