Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50€ στις κοντινές περιοχές

Τρόποι Πληρωμής

 1. Αρχική
 2. Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

 

 

 •  Αντικαταβολή Μετρητοίς:

 

Το κόστος της αντικαταβολής με την υπηρεσία courier center  είναι + 2,60 € .

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας,παραδοθεί  στο χώρο σας με δικά μας μέσα (ισχύει για παραγγελίες εντός Αττικής)  δεν υπάρχει κόστος αντικαταβολής.

 

 

Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής σε περίπτωση ειδικών παραγγελιών με προϊόντα όπως ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα, χρωματισμένα προϊόντα βαφής σε μηχανές χρωματισμού καθώς και σε ειδικές παραγγελίες προιόντων χειροτεχνίας κ.ά. Οι συγκεκριμένες παραγγελίες πρέπει να προπληρωθούν. 

 

Επίσης δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής σε περίπτωση αποστολής μέσω μεταφορικών εταιρειών ή/και πρακτορείων. Σε αυτή την περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται ΜΟΝΟ με τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω.

 

 

 •  Τραπεζική Κατάθεση:

 

Μπορείτε να εξωφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση(εκτός από τυχόν τραπεζικές χρεώσεις για τις οποίες δεν ευθύνεται η εταιρεία μας).Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεσή σας εμείς λαμβάνουμε ειδοποίηση από την τράπεζα και προχωράμε στην συλλογή της παραγγελίας σας.Σε αυτην περίπτωση θα σας ενημερώσουμε με email μόλις λάβουμε τα χρήματά σας.***

 

Οι τραπεζικοί  μας λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι οι παρακάτω:

 

*  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 • ΙΒΑΝ  GR 3201100400000004044073429
 • Αριθμός Λογαριασμού  04044073429

 

 

*   EUROBANK

 • IBAN GR 2902603340000870200232934
 • Αριθμός Λογαριασμού 00260334870200232934

 

 

*   VIVA WALLET

 • IBAN GR 7870100000000655014034815
 • Αριθμός Λογαριασμού 655014034815

 

Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

 

 • PAYPAL:

 

Μπορείτε καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας απευθείας στον PayPal  λογαριαμό μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

 

 • Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα:

 

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας απευθείας στον λογαριασμό μας μέσω του online συστήματος ασφαλών τραπεζικών πληρωμών της vivawallet, δίχως άλλη χρέωση. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η  vivawallet δεσμεύει το ποσό της παραγγελίας σας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα  στο σύστημα ασφαλείας της vivawallet, το οποίο βασίζεται σε διεθνή πρότυπα προστασίας συναλλαγών (SSL), και το οποίο εξασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Στο τέλος της διαδικασίας καθώς επιλέγετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα πατάτε στο κάτω μέρος της σελίδας συνέχεια και αυτόματα μεταφέρεστε στη σελίδα ασφαλών πληρωμών της vivawallet.Δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και αφού πατήσετε πληρωμή επανέρχεστε στο www.monotexniki.gr για τελική επιβεβαίωση.Η διαδικασία είναι γρήγορη ασφαλέστατη και ιδιαίτερα γνωστή στο Ελληνικό κοινό.

 

 

***Στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης,σας γνωστοποιούμε ότι τα προιόντα που παραγγείλατε θα είναι δεσμευμένα για εσάς μέχρι και 4 εργάσιμες ημέρες.Εάν δεν ακολουθήσει κάποια κατάθεση ή έστω ενημέρωση από εσάς τα προιόντα θα αποδεσμέυονται από το καλάθι σας.