Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50€ στις κοντινές περιοχές

Τρόποι Αποστολής

 1. Αρχική
 2. Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους κάτωθη τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας:

 

 

 1. Παραλαβή απο το κατάστημά μας.
 2. Παράδοση στον χώρο σας από εμάς τους ίδιους.
 3. Courier Center
 4. Μεταφορική Εταιρεία.

 

Για περισσότερες λεπτομέριες παρακαλώ δείτε παρακάτω.

 

 


 

 • ​​Παραλαβη από το κατάστημά μας.

 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μάς που βρίσκετε επί της οδού Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 88 στα Σπάτα.

Προσοχή!!Θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει πρώτα τηλεφωνικά μαζί μας, ή να έχετε λάβει το αντίστοιχο ενημερωτικό email μας, προκειμένου  να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προιόντων.

 

 • Νομός Αττικής

 

 1. ​Παράδοση ΔΩΡΕΑΝ στον χώρο σας.

 

α) Για τις περιοχές Σπάτα,Αρτέμιδα,Πικέρμι,Ραφήνα,Παλλήνη,εκθεσιακό κέντρο Αεροδρομίου με ποσό παραγγελίας να υπερβαίνει τα 50 ευρώ και με την δυνατότητα αντικαταβολής (μετρητά ή με κάρτα).

 

β) Για όλο τον υπόλοιπο νομό Αττικής εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει τα 300 ευρώ.

 

2. Παράδοση στον χώρο σας από εμάς.

 

Μόνο στους κατοίκους του νομού Αττικής ,που δεν ανήκουν σε κάποια από τις ανωτέρο περιπτώσεις, και η παραγγελία τους υπερβαίνει τα 10κιλά, καθώς γνωρίζουμε ότι θα είναι ασύμφωρα τα μεταφορικά μέσω του courier,υπάρχει η επίλογή να πληρώσουν με αντικαταβολή μετρητά ή κάρτα.

Η επιπλέον χρέωση σε αυτήν την επιλογή είναι 10,00 ευρώ ανά μεταφορά άνω των 10κιλών.

 

 • COURIER CENTER

 

Για την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο που θα μας έχετε υποδείξει σε περίπτωση που δεν υπερβαίνει τα 2kg η επιπλέον χρέωση μεταφορικών θα είναι 2,80 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ24% ενώ για κάθε επιπλέον κιλό θα έιναι έξτρα 1,45 ευρώ. Θα σας έρχετε ενημέρωση στο τηλέφωνο ή στο email το οποίο μας έχετε δηλώση και από την μεταφορίκή για την έκβαση της παραγγλίας σας καθώς και την ημέρα που θα την παραλάβεται με το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρόκειται να σας την παραδόσουν.

Για νησιωτικούς προορισμούς ή δυσπρόσιτες περιοχές η τιμή αυτή δεν αλλάζει.

Στην περίπτωση της παράδοσης με courier center για παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού η αντικαταβολή χρεώνεται 2,60 ευρώ επιπλέον και προσωρινά γίνεται μόνο με μετρητά.

Για τις αποστολές στην Κύπρο.

Η χρέωση για το πρώτο κιλό ανέρχεται στα 18,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ24% .Για κάθε επόμενο κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 6,30 ευρώ.

 

Τονίζουμε ότι οι πλεκτές δημιουργίες και τα χειροτεχνήματα αποστέλονται μόνο με courier center με τις ανωτέρο χρεώσεις.

 

 

 

 • Παράδοση με μεταφορική εταιρεία στην επαρχεία.

 

Για τις παραδόσεις άνω των 10κιλών στην επαρχεία ή σε νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς εκτός του νομού Αττικής ανάλογα τον προορισμό η παραγγελία σας θα έρχετε με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας και με την χρέωση των μεταφορικών να επιβαρύνει τον αγοραστή.

 

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία πρέπει να έχει προπληρωθεί με έναν απο τους τρόπους πληρωμής που σας προτείνουμε κατά την επιβαιβαίωση της παραγγελίας .Δεν ισχυεί η αντικαταβολή.

 

Η Γ.Ηλιάκης και Σια ΟΕ σας βεβαιώνει ότι προιόντα μεταφέρονται με ασφάλεια στον χώρο σας.

Εάν έχετε κάποια υπόδειξη ή παρατήρηση μπορείτε πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την πληρωμή της να το αναγράψετε στα σχόλια/παρατηρήσεις και θα ληφθεί υπ'όψη.

 

Εαν παρόλα αυτά δεν σας καλύπτει κάποιος από τους τρόπους αποστολής,έχετε την δυνατότητα κατόπην  συνεννόησης  μαζί μας να μας υποδείξετε δικό σας μεταφορέα.Σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά βαραίνουν εξ'ολοκλήρου εσάς,δεν εγγυούμαστε για την ασφάλεια μεταφοράς των προιόντων και τον χρόνο παράδοσης και δεν ισχύει η αντικαταβολή,θα πρέπει δηλαδή να έχει προπληρωθεί η παραγγελία για να φύγει από τον χώρο μας.Και πάλι όμως η Μονωτεχνική Γ.Ηλιάκης και Σια ΟΕ αν κρίνει οτι η μεταφορική εταιρεία που μας εχετε υποδείξει δεν εγγυάται την ασφαλή , ορθή και έγκαιρή παράδοση των προιόντων στον χώρο σας, τότε θα προβούμε σε εκ νέου συννενόηση μαζί σας.